Waar pvc vloer kopen

Waar kan jij het beste een PVC vloer kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe pvc vloer? Maar weet je nog niet waar je die pvc vloer wilt kopen? Bij De VloerenReus vind je altijd een mooie kwaliteitsvloer voor in je woonkamer, keuken, slaapkamer of overloop. De VloerenReus heeft een groot en breed assortiment wat tegen de scherpste prijzen en met de beste service wordt aangeboden. Ook bieden zij een legservice door CBW-erkende professionals.

Waar kun je het beste een pvc vloer kopen?

Als je een pvc vloer gaat kopen is het belangrijk om deze te kopen bij een gespecialiseerd bedrijf die jou van goed advies kan voorzien zodat je een duurzame keuze maakt. Een van de keuzes die je moet maken is die voor het soort pvc vloer. Er zijn pvc vloeren die zwevend gelegd worden met een ondervloer maar er zijn ook pvc vloeren die worden verlijmd aan de ondergrond zonder ondervloer ertussen. Voordat je deze keuze maakt is het belangrijk dat je weet wat de voor- en nadelen van elk soort vloer zijn. Een gespecialiseerd vloerenbedrijf zal je goed voorlichten en helpen de juiste keuze te maken.

Wat kost een goede pvc vloer inclusief leggen?

De prijzen van een pvc vloer variëren enorm. Zo zijn er relatief goedkope vloeren te krijgen maar kun je het ook zo duur maken als je zelf wilt. De goedkoopste vloer is plak-pvc die al begint bij een prijs van 10 euro per vierkante meter. Klik pvc is iets duurder, daarbij beginnen de prijzen bij 20 a 25 euro per vierkante meter. Afhankelijk van de kleur, kwaliteit of ander meerwerk kan de prijs daarna verder oplopen. Sommige mensen kiezen ervoor om de vloer zelf te leggen. Dit is ook mogelijk. Als je echt een duurzame vloer wilt leggen en zeker wilt weten dat deze mooi en goed gelegd is kun je het ook laten doen door een vloerenlegbedrijf. Hiervoor kun je een factuur laten opstellen met een prijs per vierkante meter of voor het gehele project.

Hoe herken je een goede pvc vloer?

De kwaliteit van een pvc vloer is onder andere te bepalen door de dikte van de toplaag. Deze toplaag wordt ook wel de beschermlaag genoemd en is te krijgen in diktes van 0,3 tot 0,7 millimeter. Een dikkere toplaag is slijtvaster dan een dunnere toplaag. De gemiddelde dikte van de beschermlaag is tussen de 0,4 en 0,55 millimeter. Een goed bedrijf zal je aanraden om in de woonkamer een vloer te leggen met een dikkere beschermlaag terwijl de vloer in de slaapkamer met een dunnere beschermlaag af kan omdat deze vloer minder belast wordt. Daarnaast is een goede pvc vloer van hoge kwaliteit te herkennen aan het feit dat deze nauwelijks krimpt en uitzet onder invloed van temperatuur en vochtigheid. Een goedkopere vloer van mindere kwaliteit zal meer krimpen en uitzetten, wat eerder slijtage oplevert.

Inhoudsopgave

Recente blogs