PVC vloer kopen en laten leggen

Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer dan is een PVC vloer een mooie en duurzame keuze als vloerbedekking. Een vloer van PVC is geschikt voor bijna alle verschillende ruimten in huis zoals de keuken of de woonkamer. Je kunt een PVC vloer ook gebruiken om de trap mee te bedekken of als mooie en hygiënische vloerbedekking voor in de slaapkamer. Men koopt een PVC vloer niet alleen voor in huis maar ook regelmatig voor bedrijfsruimten zoals een kantoorpand.

Hoe ziet een PVC vloer eruit?

Een van de grootste voordelen aan een vloer van PVC is dat deze vloeren leverbaar zijn in veel verschillende kleuren, uitstralingen en motieven. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een PVC vloer in visgraat te laten leggen. Je hebt dan de mooie uitstraling van een visgraat vloer met alle voordelen van de PVC vloer. Daarnaast is een PVC vloer leverbaar in allerlei kleuren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vloer met een houtlook of laminaatlook. Maar ook kun je de vloer in andere subtiele kleuren of zelfs met betonlook kiezen.

PVC vloer kopen en laten leggen - Linkjegratis.nl
PVC vloer kopen en laten leggen? Vraag de experts!

Wat is de prijs van een PVC vloer per m2 inclusief leggen

De prijzen van een PVC vloer lopen uiteen van relatief lage prijzen naar veel hogere prijzen. Plak PVC is de meeste voordelige optie en begint al bij prijzen rond de 10 euro per vierkante meter. Klik PVC is een duurdere keuze en begint bij prijzen tussen de 20 en 25 euro per vierkante meter. De prijzen lopen daarna op als je kiest voor een bijzondere kleur, hogere kwaliteit of als je andere bijzondere voorkeuren hebt. Het leggen van de vloer kan gedaan worden door een professionele vloerenlegger. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type vloer wat je wilt laten leggen en andere voorkeuren die je eventueel hebt en kun je opvragen bij het bedrijf waar je je vloer door wilt laten leggen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een PVC vloer

Als je een PVC vloer gaat kopen is het belangrijk om genoeg informatie in te winnen. Afhankelijk van de ruimte waar je de vloer wilt leggen kun je kiezen voor een voordelige of juist een meer duurzame vloer. Omdat een PVC vloer relatief dun is, is het belangrijk om de ondervloer goed egaal te maken. Een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring kan je van alle informatie voorzien die je nodig hebt om de juiste keuze in vloer en ondervloer te maken. Het gebruik van de juiste ondervloer zorgt ervoor dat je jarenlang plezier gaat hebben van je PVC vloer.

Heb je advies nodig bij het uitzoeken van de juiste PVC vloer? Neem dan contact op met DeVloerenReus.nl om al jouw vragen te beantwoorden.

Inhoudsopgave

Recente blogs