Logo linkjegratis site 256x256

steigerhouten meubels XL

Op zoek naar nieuwe steigerhouten meubels voor jouw woning? Neem dan eens een kijkje op de website van SteigermeubelsXL of kom langs in onze gezellige showroom in Valkenswaard/Lommel.


Steigerhout is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een populaire houtsoort voor meubels. Dat vinden wij niet zo vreemd, want het hout is eenvoudig te bewerken en straalt veel sfeer uit. Bovendien is steigerhout geschikt voor meubels voor zowel binnen als buiten.

Of je nou een mooie loungebank of buitenkeuken zoekt voor onder de veranda of juist in huis een bed, badkamermeubel of tafel wilt kopen, in ons assortiment vind je altijd wat je zoekt. En als het qua maten niet helemaal klopt, maken wij het graag voor je op maat. Omdat alle meubels in onze eigen werkplaats worden vervaardigd is maatwerk voor ons geen probleem.

Bijzonder populair is onze steigerhouten bar met LED-verlichting. Deze mooie bar heeft al een plekje gevonden in vele showrooms, kantines of bij recepties. Maar natuurlijk is de bar ook heel geschikt voor in de tuin of keuken, kortom een meubel dat eigenlijk overal wel past.

Samen borrelen en genieten is een thema waar steigerhout prima bij past. De warme uitstraling van het hout zorgt voor precies de goede sfeer als je gezellig met vrienden of familie wilt samenzijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooie steigerhouten eettafel of picknicktafel.

Wil je toch liever een wat meer stoere uitstraling, kies dan voor een industriële stijl met de combinatie van steigerhout met staal. We hebben verschillende meubels voorzien van zwart stalen elementen en dit geeft de meubels een eigentijds karakter. De eettafels met stalen onderstel zijn bijvoorbeeld populair, maar we hebben ook complete meubellijnen die qua design perfect op elkaar aansluiten. Bekijk hier alle industriële steigerhouten meubels.

Onderhoud van steigerhouten meubels

Steigerhout is een duurzaam materiaal dat lang mooi blijft, maar daarvoor wel goed onderhoud nodig heeft. Als basis schuren wij alle meubels dubbel en dat zorgt al voor een betere kwaliteit. Als je de meubels vervolgens regelmatig behandelt met een goede olie heb je hier lang plezier van. Dit geldt uiteraard vooral bij de buitenmeubels en badkamermeubels. De beits die u hierop aanbrengt voorkomt dat er vocht in de meubels trekt.

SteigermeubelsXL

U bent 6 dagen per week welkom in onze showroom, maar ook online kunt u onze collectie bekijken. Als u vragen heeft, zijn wij telefonisch, per mail of via chat bereikbaar.

Inhoudsopgave

Recente blogs

Hoe oud wordt een kat

Hoe oud wordt een kat

Katten zijn populaire huisdieren vanwege hun schattige uiterlijk, hun onafhankelijke karakter en hun vermogen om ongedierte te vangen. Veel mensen vragen zich af hoe oud

Lees verder »
Waarom gaap je

Waarom gaap je

Waarom gapen we? Een simpele vraag waarvan het antwoord niet zo eenvoudig is als het lijkt. Gapen is iets wat we allemaal wel eens hebben

Lees verder »
Hoe schrijf je

Hoe schrijf je

Hoe schrijf je? Het lijkt misschien een simpele vraag, maar het antwoord kan behoorlijk complex zijn. Schrijven kan namelijk op veel verschillende manieren en voor

Lees verder »