Logo linkjegratis site 256x256

Supervakantie vieren in Nederland

Lekker op vakantie in eigen land? Een supervakantie vieren wil toch iedereen? Maar waar vind je nou precies dat heerlijke plekje waar je een topvakantie beleeft? Iedereen heeft eigen criteria waar een supervakantie aan moet voldoen en dus is het prettig om tips en ervaringen van anderen te lezen. Juist daarom is de website supervakantievieren.nl opgezet. De website staat vol met allerlei campings en vakantieparken waar je een heerlijke vakantie kunt beleven. Je vindt hier niet de parken van grote ketens, maar eerder de wat kleinere individuele parken. Benieuwd? Lees snel verder.

Zeker in de afgelopen jaren zijn de vakanties in eigen land gegroeid in populariteit. We hebben ons eigen land ook gewoon veel beter leren kennen en gemerkt dat hier ook nog veel plekjes zijn voor een heerlijke vakantie. Bijkomend voordeel is dat je je eigen taal kunt spreken, je geen urenlange autorit hoeft te maken of in de rij staat op Schiphol. In een paar uur sta je op de plek van bestemming en kan jouw vakantie beginnen.

Wat zijn populaire regio’s in Nederland voor je vakantie?

  • Langs de kust: de kust van Nederland is altijd al een populaire vakantiebestemming geweest, zo ook in 2022. Van Zeeland tot Noord-Holland zijn het strand, de duinen, de gezellige kustplaatsjes en natuurlijk de Noordzee een unieke plek in Nederland. Je vindt hier dan ook veel leuke campings en vakantieparken.
  • De Veluwe: liefhebbers van natuur halen hun hart op tijdens een bezoek aan de Veluwe. De bossen, hei en unieke landschappen zijn de perfecte plek voor lange wandelingen en fietstochten. Ook leuk is een tocht op een e-scooter, elektrische step of met de huifkar. Op de Veluwe kan het allemaal.
  • Groningen: vaak komt Groningen niet als eerste naar boven als bestemming voor een weekendje weg of langere vakantie. Toch heeft Groningen ook veel mooie plekjes die de moeite waard zijn. Bekijk hier meer over tips over Groningen.

Supervakantie vieren in Nederland

Ben jij overtuigd en ga je mee op zoek naar de leukste plekjes van Nederland? Op de website supervakantievieren vind je veel informatie over steden, natuurgebieden, campings, vakantieparken en meer. Alles dus voor een supervakantie waar je onvergetelijke herinneringen maakt.

Inhoudsopgave

Recente blogs

Gefermenteerde groente augurk

Gefermenteerde groenten

Gefermenteerde groenten? Wat is dat toch? Het fermenteren van voedingsmiddelen wordt al eeuwenlang gedaan. In het fermentatieproces worden bacteriën, schimmels en gisten gebruikt om een

Lees verder »
Wat is jojoba olie

Wat is Jojoba olie

Jojoba olie is  één van de meest gebruikte basisoliën, en het is een zeer veelzijdig product. Jojoba olie komt van de zaden van de jojoba

Lees verder »