Logo linkjegratis site 256x256

Funko Adventskalenders

Ook dit jaar zijn ze er weer, de Funko Adventskalenders. Deze kalenders zijn beschikbaar in de thema’s Marvel, Disney en Harry Potter. In iedere kalender zitten 24 Funko Pocket Pops van voorgenoemde thema’s. Deze zijn dus kleiner dat de standaard 9cm vinyl pops van Funko en zijn ongeveer 4,5 cm groot. Vanaf 1 december tot aan de kerst kan je dus iedere dag een leuke Funko verrassing uitpakken! Om je een idee te geven wat je van de Funko kalenders kan verwachten volgt hier alvast een voorproefje. Als je geen spoilers wil lees dan niet verder want een aantal van de Funko Pops in de kalenders wordt al onthuld.

Funko Marvel Adventskalender

De Marvel Adventskalender bevat in totaal 24 van de leukste Marvel pop personages gekleed voor de feestdagen. De meeste pocket pops die in de kalender zitten zijn nog niet bekend maar op de doos worden als een aantal pops onthult. Op dag vier komt de pocket editie van super villain Thanos uit de kalender. Vervolgens krijg je dag 8 Marvel superheld Captain America in gingerbread uitvoering. Op dag tien komt Marvels leukste superheld, Baby Groot met kerstverlichting uit de kalender. Op een nog onbekende dat komt Spider-Man met kerstmuts jouw Funko collectie uitbreiden.

Funko Harry Potter Adventskalender

De Harry Potter Adventskalender bevat net als de Marvel variant 24 pocket pops. Anders dan bij de andere Funko kalenders zijn de Harry Potter pops niet in hun kerst outfits gestoken. Ook voor de kalender zijn er maar 4 pops onthult. Achter deurtje 4 vind je Zwadderich boefje Draco Malfidus. Achter deurtje 8 zit de dreuzel die beter tovert dan de meeste, Hermelien Griffel. Dan komt achter deurtje 10 nog een BFF van Harry Potter, namelijk een pocket pop van Ron Wemel. Achter een nog onbekend deurtje zit, hoe kan het ook anders, Harry Potter zelf.

Funko Disney Adventskalender

De Disney Adventskalender bevat ook dit jaar 24 leuke pocket pops. Net als bij de anders kalenders heeft Funko nog weinig bekend gemaakt over de inhoud, behalve dat al jouw favoriete Disney figuren in een leuke Kerstvariant voorbij komen. Van de Disney kalender heeft Funko tot nu toe 5 pocket pops bekend gemaakt. Op dag 4 krijg je Pluto gewikkeld in kerstlampjes. Op dag 8 krijg je een Funko Minnie Mouse Pocket Pop gekleed in een kerstmannenpak. Vervolgens krijg je op dag 10 Donald Duck in feestoutfit. Dan blijven er 2 pops over waarvan de dag nog niet bekend is. Dit zijn Mickey Mouse en Winnie de Poeh, uiteraard ook gekleed in hun leukste feestoutfits.

Inhoudsopgave

Recente blogs

Betekenis OCR Uw Gids voor Optical Character Recognition

OCR betekenis

Wat betekend OCR? In de moderne wereld van technologie en digitalisering worden gegevens steeds vaker in digitale vorm gebruikt en opgeslagen. Maar wat gebeurt er

Lees verder »
Vacatures Amsterdam Transport

Vacatures Amsterdam Transport

Amsterdam biedt niet alleen een levendige cultuur en talloze bezienswaardigheden, maar ook talrijke werkgelegenheidskansen in diverse sectoren. In het bijzonder bloeit de transport- en logistieke

Lees verder »
Modelbouw hoe begin je

Modelbouw: hoe begin je?

Modelbouw is een fascinerende hobby waarbij je je creativiteit kunt uiten en gedetailleerde replica’s kunt maken van allerlei objecten, van vliegtuigen tot auto’s en schepen.

Lees verder »
Waarom gaap je

Waarom gaap je

Waarom gapen we? Een simpele vraag waarvan het antwoord niet zo eenvoudig is als het lijkt. Gapen is iets wat we allemaal wel eens hebben

Lees verder »